Win Free iPhone X – Amazon iPhone X Quiz | offer-trick

0

Amazon Quiz Win Free iPhone X

Hi Guyz, this Offer-Trick, Today I am Back with another Best Quiz if you won get free iPhone x from amazon Quiz



Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time



Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.



Amazon Quiz Time Daily 8-12
I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time
Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily
Today’s Quiz – Amazon Great Indian Festival Quiz
Today’s Prize – iPhone x
Quiz Time – 8 AM to 12 AM
Quiz Date – 8th October 2018
Winners List Will Declare On – 30th October 2018

offertrick.in
Win Free iPhone X – Amazon iPhone X Quiz | offer-trick

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

Amazon Quiz Time Daily 8-12



4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

Amazon Quiz Time Daily 8-12

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily , So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something


Amazon iPhone X Quiz Answers:  16 September Amazon Quiz Answer
Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer – Himachal Pradesh

Q2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer – Santa Clause

Q3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer – Gold

Q4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer – Sewers

Q5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?

Answer – Jhulan Goswami


Answers Of Amazon iPhone X Quiz
Q1. Prasar Bharati tied up with which techonlogical giant to telecast the 2018 Independence Day programme live online?

Answer – Google

Q2. Sangai festival is an annual cultural festival that takes place from November 21 to November 30. The Sangai festival is celebrated in __

Answer – Manipur

Q3. What continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antartica

Q4. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer – Interpreter of maladies

Q5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer – Pablo Picasso

If you Enjoy this amazon Quiz answer Then Share with your friends.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here