Amazon Quiz Today 28th February 2019 – Win Seagate 5TB Hard Drive

0

Amazon Quiz Today 28th February 2019 – Win Seagate 5TB Hard Drive

Amazon Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Today amazon Answer,



Amazon Quiz Today: Hi Guyz Today Amazon Quiz Answer & Win Prizes upto 1 Lakh from Amamzon Quiz. we are Regularly Postiong Amazon Quiz Answer For You can Win some Prizes, so Keep Visiting our Website Daily, today new Amezing Prize Comeup for all You can Win Seagate 5TB Hard Drive

Amazon Quiz Today 28th February 2019
Amazon Quiz Today 28th February 2019

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8AM to  12PM Daily & We Just Have to Give Right Answer to the 5 Qustion. But It’s Totally Based on Your Luck & If You Selected Then You can Win Free Amazon Pay Balance & Free Mobile or More Form Amazon Quiz.



Welcome To Offer Trick Today i’m Back with Another Amazon Quiz.

we are Regularly posting Loot offer & Loot Trick, Even We are Regularly posting Free Recharge Tricks and Free Recharge offer Offer to Get Free Recharge. today morning i was post get free recharge.




Amazon Quiz Today 28th February 2019 – Win Seagate 5TB Hard Drive

First Of all You Need To Kow About This Games….. That How To Play ?

Games Playing Process…..

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon 23 February Quiz – Win Free Canon DSLR Camera”

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon Quiz 28th February Answers Today – Win Seagate 5TB Hard Drive

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 28th February

1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

2. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer – Facial Cheek

3. Ablutophobia is the fear of _. Fill in the blanks.

Answer – Bathing

4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?

Answer – Venice

5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?

Answer – Leprosy


Amazon Quiz 27th February Answers Today – Win Honor View 20

Q1.: Congo Rainforest Is The Largest Rainforest In The World. True Or False?
Answer: False

Q2.: Originating In The Tibetan Plateau Near Lake Mansarovar, Which River Flows Through Ladakh?
Answer: Indus

Q3.: Which Football Club Play Their Home Games At Old Trafford?
Answer: Manchester United

Q4.: Bedfordshire, Shallot And Lancastrian Are All Types Of Which Vegetable?
Answer: Onion

Q5.: Krav Maga Is A ___. Fill In The Blanks.
Answer: Martial Art Form


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 27 February from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here