Amazon Quiz Today 21st Feb 2019 Answer – Win an Apple Watch | Offer Trick

0

Amazon Quiz Today 21st Feb 2019 Answer – Win an Apple Watch

Amazon Quiz Answer Today, Amazon Quiz & Win Prize, Amazon Quiz & Win, 

Welcome to Offer Trick – Amazon Quiz Today

Hello Guyz, We are Regularly Posting Amazon Quiz & Answer To Get Win Prizes from Amazon Quiz.  In this Idea You can Win daily Amazon Prizes. It Talks only 5 qustions & You can Win Prizes Worth of 1 Lakh From Amazon Quiz. So Keep Visiting Daily for Amazon Quiz & Win Prizes.


Amazon Quiz Today 21st Feb
Amazon Quiz Today 21st Feb




we are Regularly posting Loot offer & Loot Trick, Even We are Regularly posting Free Recharge Tricks and Free Recharge offer Offer to Get Free Recharge. today morning i was post get free recharge.

How To Play Amazon Quiz ?

1. The Offer is Available only on App – Download Amazon App



2. Once You Download The App, Login to Your Account.

3. Now Scroll on the homepage & See for the Amazon Quiz Banner.

4. Click on The Banner & Proceed to Take the Quiz.

5. Now On Quiz Page Fill the Answers from Answers Section

Amazon Quiz Today 21st Feb 2019 Answer – Win an Apple Watch

Q1.: King Edward, Maris Piper and Romano are all types of which vegetable?
Answer: Potato

Q2.: Which of these planets does NOT have a ring around it?
Answer: Venus

Q3.: Which highway makes up the longest road in India?
Answer: National Highway 44

Q4.: In India, the highest temperature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajasthan, How much was this?
Answer: 51-degree celsius

Q5.: Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?
Answer: Luck by chance


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 21 February from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m.
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App.
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


Amazon Quiz 20th February Answers Today – Win Redmi 6 Pro –

Q1.: If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?
Answer: Aries

Q2.: If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?
Answer: Green

Q3.: ‘Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.
Answer: True

Q4.: The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ____. Fill in the blanks.
Answer: Agriculture

Q5.: Royal, azure and prussian are shades of which color?
Answer: Blue

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here