Amazon Quiz 6th March Answer – Win Free Redmi Not 5 Pro

0

Amazon Quiz 6th March Answer

Amazon Daily Quiz Time 6th March Answer – Win Free Redmi Not 5 Pro





(Amazon Quiz 6th March Answer, Amazon Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Today amazon Answer)



Hi Guyz, Hope You Enjoying our Loot Trick & Here is 6th March amazon Qiuz Answer you can Wi Redmi Note 5 Pro Just Give 5 Qustion answer. We Have To Give Right Answer of Amazon Quiz.

Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc,

Amazon Quiz Today: Today Amazon Quiz Answer & Win Prizes upto 1 Lakh from Amamzon Quiz. we are Regularly Postiong Amazon Quiz Answer For You can Win some Prizes, so Keep Visiting our Website Daily, today new Amezing Prize Comeup for all You can Win Rs. 30000




How To Play Amazon Quize ?

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon 6th March Quiz – Win Free Redmi Note 5 Pro

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon 6th March Quiz Details :

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 6th March 2019

Prize – Redmi Note 5 Pro

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date – 31st March 2019


Amazon Daily Quiz Time 6th March Answer – Win Free Redmi Not 5 Pro

Q1. A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in __.

Ans- Edible seaweed

Q2. A Moveable Feast’ is the autobiography of?

Ans- Ernest Hemingway

Q3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Ans- The French Revolution

Q4. George Eliot was the pen name of which author?

Ans- Mary Ann Evans

Q5. Who recently became the first batsman in the world to smash 500 sixes in international cricket?

Ans- Chris Gayle


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 6th March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


5th March Amazon Quiz Answer

Q1: Where Can You Find The Largest Cricket Stadium In Asia, Which Is Sometimes Referred To As The ‘Lord’s Of Asia’?

Answer: Kolkata

Q2: What Is The Maximum Number Of Players A Football Team Can Have On The Field, During A Match?

Answer: 11

Q3: The Electronic Recording Device In An Aircraft Is Known As A Black Box. What Color Is This Device?

Answer: Orange

Q4: What Is The Capital City Of Mizoram?

Answer: Aizawl

Q5: Arundhati Roy Won The Booker Prize In 1997 For Her Debut Novel. What Was The Novel Called?

Answer: The God Of Small Things


Amazon Quiz 4th March Answers – Win Rs.50000

Q1. On which day is the International Women’s Day celebrated every year?

Answer – 8th March

Q2. After being nominated for several years, Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016. Which film did he win it for?

Answer – The Revenant

Q3. The circle of latitude known as Tropic of Capricorn, passes through India

Answer – False

Q4. The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer – Arunachalam Muruganantham

Q5. Which country will host the 2020 Summer Olympics?

Answer – Japan

Done !! You have Successfully Completed The Amazon 4th March Quiz.

Amazon Quiz 28th February Answers Today – Win Seagate 5TB Hard Drive

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 28th February

1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

2. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer – Facial Cheek

3. Ablutophobia is the fear of _. Fill in the blanks.

Answer – Bathing

4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?

Answer – Venice

5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?

Answer – Leprosy

Amazon Quiz 27th February Answers Today – Win Honor View 20

Q1.: Congo Rainforest Is The Largest Rainforest In The World. True Or False?
Answer: False

Q2.: Originating In The Tibetan Plateau Near Lake Mansarovar, Which River Flows Through Ladakh?
Answer: Indus

Q3.: Which Football Club Play Their Home Games At Old Trafford?
Answer: Manchester United

Q4.: Bedfordshire, Shallot And Lancastrian Are All Types Of Which Vegetable?
Answer: Onion

Q5.: Krav Maga Is A ___. Fill In The Blanks.
Answer: Martial Art Form


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here