Amazon Quiz 22 March 2019 Answers win Rs.25000 Pay Balance

0

Amazon Quiz Today 22 March 2019 

(Amazon Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Today amazon Answer, Amazon Quiz, Amazon Quiz 22 March, Amazon quiz 22 March answers, Amazon Quiz Answers 22 March 2019, 22 March Amazon Quiz Answers, amazon quiz time, )

Amazon Daily Quiz Today 22 March 2019

Hi Guyz, i’m Back with another Amazon Quiz Answers You can Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Prize you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game.


Amazon Quiz 22 March Answers

Amazon Daily Quiz Today 22 March 2019

Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Rs.25000 you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game.

Amazon Quiz Today: Today Amazon Quiz Answer & Win Prizes upto 1 Lakh from Amamzon Quiz. we are Regularly Postiong Amazon Quiz Answer For You can Win some Prizes, so Keep Visiting our Website Daily, today new Amezing Prize Comeup for all You can Win Rs. 30000

Remember: We are Regularly Postion Earn Money Tricks, Free Shopping Offer & Paytm Add Money Promocode, Free Recharge Triks etc, If You want To Loot All offer Than Must Visit daily our Website for Biggest Loot .

Amazon Quiz
Amazon Quiz

Amazon Daily Quiz Today 22 March 2019  Rs.25000

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon 22March Quiz

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon 22 March Quiz Details :  Win Rs.25000

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 22 March 2019

Prize – Free Win Rs.25000

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date – 30 April 2019

Amazon Quiz 22 March 2019 Answers

Q1. The 2019 IPL is just around the corner, and Yuvraj Singh has joined a new team. Which team will he play for?

Ans: Mumbai Indians

Q2. Who Was The First Indian To Fly Into Outerspace?

Ans: Rakesh Sharma

Q3. Orcas, Or Killer Whales Are A Sub-Species Of Dolphins.

Ans: True

Q4. Priyanka Chopra Played A Supporting Role In A Recent Netflix Original Rom-Com With Rebel Wilson And Liam Hemsworth. What’s The Name Of The Film?

Ans: Isn’t It Romantic

Q5. Two South Korean Companies Recently Announced A 300 Million Dollar Investment In India Based, Ola Cabs. The First Company Is Hyundai, Name The Second.

Ans: Kia Motors Corporation


Amazon Quiz 21st March 2019 Answers – Answer & Win Montra Helicon Bicycle

Q1.: What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V?

Answer: Viva

Q2.: What word is used to refer to a group of hippopotamuses?

Answer: A bloat

Q3.: Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Answer: Saratchandra Chattopadhyay

Q4.: ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer: Mark Antony

Q5.: The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?

Answer: Ayan Mukherjee

Amazon Quiz 19th March 2019 Answers – Answer & Win Honor Band 4

Q1. What Is The Metal Or Plastic Casing Around The End Of A Shoelace Called?

Answer: Aglet

Q2. The Actor Who Played Gandhi In Lage Raho Munnabhai, Won A National Award For Best Supporting Actor For The Role. Name The Actor.

Answer: Dilip Prabhavalkar

Q3. Earth’s Atmosphere Is Made Up Of Several Gasses, But Which Element Makes Up The Majority Of The Air?

Answer: Nitrogen

Q4. An A2 Size Paper, Is Smaller Than An A4 Size Paper.

Answer: False

Q5. The 2019 Oscars Just Went By. But, Which Movie Won The Oscar For Best Film In 2018?

Answer: The Shape Of Water


Amazon Quiz 18th March 2019 Answers – Answer & Rs.500 Amazon Pay Balance

Q1. Which Of This Natural Phenomenon Is Also Know As The ‘Northern Lights’?

Answer: Aurora Borealis

Q2. In _, India Won Its First Cricket World Cup. Fill In The Blanks.

Answer: 1983

Q3. Who Was The Fictional Detective Created By Arthur Conan Doyle?

Answer: Sherlock Holmes

Q4. The Tropic Of Cancer Does NOT Pass-Through Which Of These Indian States?

Answer: Bihar

Q5. Which State Was Divided Into Maharashtra And Gujarat In 1960?

Answer: Bombay

Amazon 17th March Quiz Answers Get Win Vivi V15 Pro 

Q1.: ___ is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto

Answer: Ganymede

Q2.: Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer: Miss World

Q3.: Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Answer: Akbar

Q4.: In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer: Chandragupta Maurya

Q5.: Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?

Answer: Bhanu Athaiya


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 22 March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here