Amazon Quiz 18 March 2019 Answers – win Amazon Pay Balance

0

Amazon Quiz Today 18th March 2019 

(Amazon Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Today amazon Answer, Amazon Quiz, Amazon Quiz 18 March, Amazon quiz 18 March answers, Amazon Quiz Answers 18 March 2019,18 March Amazon Quiz Answers, amazon quiz time, )

Amazon Daily Quiz Today 17th March 2019

Hi Guyz, i’m Back with another Amazon Quiz Answers You can Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Prize you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game.


Amazon Quiz 18th March Answers

Amazon Daily Quiz Today 18th March 2019

Win Prize From Amazon Quiz, Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8Am to 12 Pm in Morning & We Give Right Answer to Win Prizes Like Amazon Pay Balance, Mobile Phones etc, Today new Pize Come up which is Win Prize you can win Free From Amazon Quiz. Just Follow some step & Must play game & No need to pay any amount for Paly game.

Amazon Quiz 18 March 2019 Answers
Amazon Quiz 18 March 2019 Answers

Amazon Quiz Today: Today Amazon Quiz Answer & Win Prizes upto 1 Lakh from Amamzon Quiz. we are Regularly Postiong Amazon Quiz Answer For You can Win some Prizes, so Keep Visiting our Website Daily, today new Amezing Prize Comeup for all You can Win Rs. 30000

Remember: We are Regularly Postion Earn Money Tricks, Free Shopping Offer & Paytm Add Money Promocode, Free Recharge Triks etc, If You want To Loot All offer Than Must Visit daily our Website for Biggest Loot .


Amazon Daily Quiz Today 18th March 2019  Rs, 75,000

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon 18th March Quiz

3. Just Click On The Banner

4. Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions


Amazon 17th March Quiz Details :  Win Rs, 75,000

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 18th March 2019

Prize – Free Win Prize

Total Number Of Winners – 100



Winners Declaration Date – 30 April 2019

Amazon Quiz 18th March 2019 Answers – Answer & Rs.500 Amazon Pay Balance

Q1. Which Of This Natural Phenomenon Is Also Know As The ‘Northern Lights’?

Answer: Aurora Borealis

Q2. In _, India Won Its First Cricket World Cup. Fill In The Blanks.

Answer: 1983

Q3. Who Was The Fictional Detective Created By Arthur Conan Doyle?

Answer: Sherlock Holmes

Q4. The Tropic Of Cancer Does NOT Pass-Through Which Of These Indian States?

Answer: Bihar

Q5. Which State Was Divided Into Maharashtra And Gujarat In 1960?

Answer: Bombay

Amazon 17th March Quiz Answers Get Win Vivi V15 Pro 

Q1.: ___ is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto

Answer: Ganymede

Q2.: Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer: Miss World

Q3.: Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Answer: Akbar

Q4.: In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer: Chandragupta Maurya

Q5.: Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?

Answer: Bhanu Athaiya


Terms & Conditions –

1. This Contest will commence on 18th March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Apple Watch ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here